05 May 2013

Segmen Wedding doodle Mij

Aina Sofea | 12:01 PM | 4Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....



klik gambar di atas untuk join ^^
bincangkan 5 perkara yang menarik dalam majlis perkahwinan yang anda pernah pergi atau pernah lihat (**kalau ada gambar lagi bagus sertakan)

  1. Candy Buffet .. Macam wedding akak jugak . Ada chocolate fountain , marshmallow , biskot dan macam2 lagi ..
  2. Baju pengantin jenis kembang di bawah >.<
  3. Welcome board ala-ala blog gituu wedding akak ,, Suka tu ! muehehe
  4. Lolipops in handkerchief ^_^ budak-budak dapat ni masa wedding cousin kat Seri Manjung , Perak
  5. Snacks in jar
lolipops in handkerchief ala-ala flower bouquet
Snack in jar (sumber gambar)



jawap soalan ini : merahitujambu mesra alam tak?
sangat ! :D

4 comments:

  1. gud luck ! gud luck ! :)

    ReplyDelete
  2. mesra eh?? =P..ahaha..insyaALLAH good luck dear..cantik door gift ala2 bunga tgn tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah ! mesti ! hehe . akak memang mesra ! bukan bodek ye .. tq :) kan ? saya suka door gift tu ^_^

      Delete
  3. cantiik semuanya.. ^_^ gud luck dear...

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"