25 June 2012

Pencarian Sponsor And Partner !!

Aina Sofea | 5:57 PM | 11Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

Ha .. sudah lama ber-blogging , sekarang barulah nak buat GiveAway . Tapi , saya masih belum cukup sponsor and partner . Saya masih baru dalam dunia GiveAway , so tak bolehlah nak buat sendiri .. 

PARTNER

1. AzReen ShaHida (Mungkinkah anda ?)
2. Ain Hanani (Mungkinkah anda ?)

SPONSOR

1. Liyana Hazid - Animated Banner (2 Pemenang)
2. Hajjatul Darwisyah - Header (3 Pemenang)
3. Andi Sakinah - Animated Banner (3 Pemenang)
4. Afiq Affendi - Own Single Anime (3 Pemenang)
5. Afiq Affendi - Own Anime Header (1 Pemenang)
6. Lovely Strawberry -Tudung (Masih tak tentu)
7. AzReen ShaHida - Header (Masih tak tentu)
8. SOON - Mungkinkah Anda ?
9. SOON - Mungkinkah Anda ?
10. SOON - Mungkinkah Anda ?
11. SOON - Mungkinkah Anda ?
12. SOON - Mungkinkah Anda ?
... dan seterusnya

Yang saya harap , Iyra dapat sponsor header buatannya sendiri ... Dan saya juga harap korunk boleh jadi sponsor !! Sekiranya korunk nak jadi partner/sponsor , boleh e-mail saya : aina.arabella@gmail.com 

24 June 2012

Awesome Giveaway By Us

Aina Sofea | 11:13 AM | 4Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

Joining Giveaway .. Wanna join ?? Click a banner above .

Hadiah Utama : LOMO

Tag : Semua orang yang singgah blog saya ...

Tukar Selera ??

Aina Sofea | 9:06 AM | 6Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

Keh3x .. Dah lama tak apdet .. Sibuk dengan persekolahan .. Saya sudah dapat result Peperiksaan Pertengahan Tahun 2012 (Mid-Year Exam) ...

My Result

  1. Bahasa Melayu (Pemahaman) -> 93% (A)
  2. Bahasa Melayu (Penulisan)     -> 90% (A)
  3. Bahasa Inggeris                       -> 85% (A)
  4. Matematik                               -> 91% (A)
  5. Sains                                       -> 76% (B)
Kenapa dengan Sains ?? Huhu .. Sebenarnya , saya benci Sains sejak darjah 3 . Don't ask me why ...
Akan tetapi , Alhamdulillah , syukur kepada Ilahi . Saya berjaya mendahului pesaing saya yang merangkap kawan saya , Aisyah Fatehah . Walaupun saya hanya mendahaluinya 2 markah . Beliau sangat pandai/suka subjek Sains . Saya pun tak tahu kenapa ..

Eh !! Kembali ke tajuk asal ,"Tukar Selera ??" . Ha ?? Tukar selera makan ka ?? No !! Korunk sedar tak perubahan ketara (chehh !) blog ni ? Ha .. Ni barulah okayy ... Dulu , warna asyik Purple , Pink & Putih .. Macam tak da warna lain !! Sekarang , saya tukar selera ke Purple & Merah cair .. Cantik tak ?? Kalau tak cantik , nak tukar balik ..

Da lah tu . Buat apa panjang meleret kalau korunk tak baca kan ??

16 June 2012

Contest Header Paling Meletup By BH

Aina Sofea | 7:03 PM | 3Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

*klik banner untuk join

Harap menang . Korunk jangan lupa jadikan saya sebagai pemenang top refferal taww !! Keh3x ..

"You Are Loser" . <--- Ntah kenapa dah jadi gila .


My Followers Award : My 222th Follower

Aina Sofea | 3:34 PM | 1Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

Diri ini sedang dikacaww .. Hahaxx .. Gurauu lahh !!

Hari ni , ada orang yang bertuuahhh !! Harap si dia meletakkan award ini dimana-mana yang dia mahuuu ..


THANKS , MuhD Al-Fath . 

Nak jugakk ?? Jadilah follower saya yang ke-300 pula ya !! Nantikan ajaa !!

Speacial GiVeAway By Aiman

Aina Sofea | 1:19 PM | 1Comments |
Assalamualaikum !!
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

Sejak akhir-akhir ni , hati saya asyik tak tenteram . Tak tahu kenapa ... :'( . So , saya join GA dibawah :


Kalau korunk nak join , klik banner diatas . Bila nak publishkan comment kat GA ni , jangan lupa tulis : !!Dapat Tahu Dari Aina Sofea | http://ainasofeadiary.blogspot.com!! [LINK ENTRY KORUNK]. Copy saja .. gantikan "LINK ENTRY KORUNK" dengan link entry korunk .

Harap korunk buat apa yang saya suruh ... Buat pengetahuan korunk , saya dapat tahu dari tuan GA sendiri .. Thankss ..
 

10 June 2012

Freebies : Blogskin (Pinky Girl)

Aina Sofea | 12:03 PM | 1Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

Seperti yang saya katakan dlm entry ini , saya akan buat blogskin bertajuk "Pinky Girl" . Kalau korunk nak ambil , silakan . Tapi , beritahu saya duluu !!


Da amik , edit dulu apa yang patut . Kalau nak senang , korunk cari "KORUNK" . Yang ada perkataan cam tu , kena ubahlahh .. Ada macam-macam kena ubah . Kalu korunk nak letak follow button , korunk klik sini . Macam biasa , PM me on FACEBOOK klau ada apa-apa masalah .. Thanksss yerp !!

09 June 2012

Freebies : Blogskin (Purple Girl)

Aina Sofea | 5:01 PM | 4Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Oh , seronoknya , lalala .. Kenapa ? Sebenarnya , saya fikir , tak ada yang baca entri saya selagi saya tidak promote kat Mr. Mrs. Bloggie . Tetapi , alangkah gembiranya apabila 3 comment telah menunggu aproval dari saya !! Oh , indahnya . Thanks , babehh ..

Saya dah siapkan satu blogskin . Kalau korunk nak guna , ambiklahh .. Kali ni , saya buat "Purple Girl" punya blogskin . Nanti , kalau ada masa , saya buat "Pinky Girl" pula . Insya Allah .

Kalau dah bawak lari , jangan lupa bagitaw saya dulu erk !! 

For Your Information , saya buat blogskin ini dalam masa 2 hari taww .. Jangan bazirkan freebies yang saya bagi ni .

Bila korunk dah ambik , jangan lupa edit apa yang patut . Kalau tak reti coding , korunk boleh PM me on Facebook . Saya akan tolong korunk apa yang patut , kayy ??

PESANAN : I hope you enjoy my blogskin !! ;)

08 June 2012

Blogskin Pertama (Dalam Proses)

Aina Sofea | 10:11 PM | 7Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
UPDATE STATUS : Penat coding-coding blogskin .

Dear Diary ,

Sebenarnya , saya tak pernah pakai blogskin , tapi , saya suka coding . Jadi , saya cuba coding template . Oh , sudah siap template tuu .. Tapi , saya tak boleh nak kongsikan template tu sebabnya , ia tak boleh lekat pada blog korunk . Whatever , saya kongsikan link blog yang saya lekatkan dengan template yang saya coding . ~>SINI<~

Saya nak minta maaf kepada korunk semua . Sebab ? Saya dah lama tak apdet . Sekian lama ini , saya asyik duk coding template dan blogskin saya . Sorry taww .. 

Okay , saya nak tanya korunk :
  1. Homework dah siap ?
  2. Tak sabar nak ke sekolah ?
  3. Suka cuti atau sekolah ?
  4. Bersedia untuk ke sekolah ?
Ok , korunk pndai2 lah tinggalkan jawapannya di kotak komen . Bubye you all !! 

PESANAN : Saya tak cakap sorang2 . Saya nak pastikan korunk baca dan komen ..

03 June 2012

My Followers Award : No. 200

Aina Sofea | 5:58 PM | 5Comments |
Assalamualaikum !
Apa Khabar ??

Dear Diary ,

Okay , jom jenguk ruang pembaca setia saya . Ha .. siapalah yang memenangi award ini ?? Ya .. LINDA namanya . Harapnya ambillah award ini serta letaklah dimana-mana . Okay ?

*Harap LINDA suka warna kuning ni*

Bubye !!

02 June 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

Aina Sofea | 1:21 PM | 1Comments |
 


Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
UPDATE STATUS : Join GA lagi !!!!!!!!!

Dear Diary ,

SAYA TAG :  http://suehanasueha.blogspot.com/ <-- yang promote GA ni
                  http://waldaxskema94.blogspot.com/
                  http://namakumasyitah.blogspot.com/
                  http://syadasyuhadasyada.blogspot.com/
                  http://ecaaisha.blogspot.com/

01 June 2012

1st GiveAway by Nabila Medan

Aina Sofea | 2:08 PM | 3Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
UPDATE STATUS : Join Giveaway lagi !! Kah3x !

 ^
 Comel sungguh banner atas nihh . Agaknya , siapalah yang buat yer ?

                 http://ainhananipinky.blogspot.com/ 
                 http://mynameishafizah.blogspot.com/ 

"Semestinya GiveAway Ini Mempunyai Hadiah Yang Gempak !"

MidYear GiveAway by Pieyza and Yana

Aina Sofea | 1:47 PM | 3Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khobor ?
UPDATE STATUS : Joining Giveaway Dengan Penuh Harapan ... ^_^

Dear Diary ,

                  http://atirahhayati.blogspot.com/ 

Midyear GiveAway ini diajurkan oleh Pieyza and Yana . Syarat-syarat sangat senang :D Jemput join semua..