24 May 2013

Frutto Latte [Part 1]

Aina Sofea | 5:16 PM | 19Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....



Siapa tahu cita-cita saya ? Ya , usahawati ! Sapa jawab tu ? Aina Sofea lahh ! Dia kan pandai ! Buekk , sila muntah warna purple . Hahahaha . 

Saya nak jadi usahawati . Businesswoman omputeh kata . Kalau cakap pasal cita-cita saya , ayah saya selalu cakap macam ni :
Kakak nak jadi macam Kak Ton . "Comel tak Kak Na ?"
Huhhh ! Tak pernah teringin pun mau jadi seperi Kak Ton yang comel tu . Saya tak comel ! Hohooo . Saya terpandang kedai printing . I like it ! Nak buka kedai macam tu suatu hari nanti . Pandang pula kedai Tutti Frutti . Nak buka kedai macam tu suatu hari nanti ! Macam-2 lah saya ni !

Di atas adalah menu "FruttoLatte" . Huahuahua . Entahlah macam mana boleh tercipta nama pelik-2 tu . Kalau korang tengok menu tu , nak perhati isi kandung dia , fuish ! Kecik adik ! So , boleh tengok gambar-2 di bawah :-




Enjoy mengecurkan air liur ;) Bubye ! Assalamualaikumm ..


19 comments:

  1. kreatif, ciri2 bagus usahawati :D
    cm nak rasa je fruttolatte

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ~ pujian tahap tinggi ni . akan dihargai . huahuahua . nk rasa , ermm , tunggu 10 tahun nanti :p haha

      Delete
  2. bagus adik. terliur akak. hehe. hope dpt jadi , one day. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . insyaAllah , one day ;)

      Delete
  3. comelnya! :D teringat kat Tutti Frutti :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah . time buat entry ni pun duk teringat kat Tutti Frutti tu . hehe . tq !

      Delete
  4. comel :) macma tutti frutti

    ReplyDelete
  5. kalau adik dah jadi usahawati Frutto Latte , adik belanja akak makan Frutto Latte banyak2 tau . Muahahahaha . :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ! insyaAllah ... akak makan lah puas-puas . hahaha .

      Delete
  6. wah.. cute betul... suka tengok.. Ehh.. Cutelah.. Hehe

    ReplyDelete
  7. Heh budak tecik ni. Jeles kite tahu? Haha. Awat rajin sangat dok lukis cenggitu. Comel! Nnt lukis bnyak2 tau. Hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . insyaAllah . thank youu :3

      Delete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"