17 May 2013

2 in 1 : Teacher's Day vs My Birthday

Aina Sofea | 11:56 PM | 4Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


entah macam mana saya boleh dahulukan doodle saya sebelum doodle Miss Preyah (english and class teacher) :P

Hampir setiap tahun kat sekolah saya sambut hari guru masa befday saya . Why ? huhuuu . Bukannya tak suka , tapi geng semua tak kisah kat befday saya . Duk kesah kat hari guru je . Wuaaaaaa :'(

Tahun ni , semalam my mama penat buat goodie bag untuk kelas . Hari ni , saya nak bagi . Tapi , itulahh . Banyak yang sibuk kat sambutan hari guru . Jawabnya , adalah yang tak dapat . Biar pi kat diorang lah ! Diorang yang tak nak :P

Haritu , my mama tanya nak kek apa . Masa tu saya tak tahu nak jawab apa . Emmm , kalau cakap "tak tahu" , ishh masalah pula . Tetiba , terkeluar perkataan "pavlova" . Huhuu , I don't think it was a cake . Insya Allah nanti saya update gambar Pavlova Gergasi yang terhasil . Cun gak ! :P

4 comments:

  1. Haiii happy belated birthday .. :-) http://nooruldebisa.blogspot.com/ mind follow me :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ^^ insyaAllah saya akan follow

      Delete
  2. Happy Belated Birthday , adik ! Sori , Takde hadiah untuk adik :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you .. takpelah .. ucapan dari akak pun dah teramat berharga >.<

      Delete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"