26 January 2013

#3 Giveaway Day Challenge By Nabila Medan

Aina Sofea | 10:29 AM | 8Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....



25 January 2013

Blog-blog Pilihan Aina Sofea :3

Aina Sofea | 6:41 PM | 20Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Hari ni , ada masa terluang nih , dapat pakai lappy . Nak design blog , takdak PS la pulak doh . Jadi , saya cuma nak 'sapu' habuk-2 kat blog nihh . Aihhh , shuh ! shuhh ! *halau habuk*

Saya nak review beberapa blog yang menjadi pilihan saya ... Bertuahlah kepada sesiapa yang tersenarai ! :3

  • BLOGGER PAKAR TUTORIAL
- Nih siapa tak tahu , mestilahh AKAK COMEL NI !! :D
  a) Blogger kesayangan ramai :)
  b) FACEBOOK FANPAGE BLOG INSTAGRAM



  • BLOGGER PAKAR TOP REFFERAL
- Siapa tuh ? Siapa tuh ?? Nak tahu ?? Ni dia >>>>> AKAK HEBAT :D
  a) Blogger yang makin melonjak-lonjak sekarang nih . Pemes !
  b) Dah ramai yang review dia . Termasuklah saya ^_^
  c) Memang banyak kali dia menang top refferal (y) 


  • BLOGGER BAIK PUNYAA
- Eh , eh ... Bukan ke semua blogger baik ? Kan kan kan ? Tapi , yang ni baik punyaa arh !   
   BLOGGER BAIK :D
  a) Kenapa saya cakap dia baik ?? Ha ha ?? Sebabnya , dia memang RAJIN review blog orang .
      Pageviews blog saya pun menaik disebabkannya . Hebat tak ??? TEKAN SINI


  • BLOGGER YANG ADA BLOG COMEL
- Siapa pulak dohh ? Sekarang ni , dah ramai yang ada blog comel , termasuklah awakkk yang sedang
  baca nihh kan ? Hehe . Tapi , yang ini super comel punya ! AKAK NI LARR

a) Akak nih memang terror design blog . Tapi ! Buat masa nihh , dia tutup tempahan edit blog . So ,
    kalau dah buka tuh , order lah ek !
b) FACEBOOK FANPAGE I FANPAGE II BLOG

Haihhh , penat gak review blog-2 orang nih . Oklah , takat tuh je ok ? Harapnya , habuk-habuk kat blog nih dah abis . Eh eh , ada siket lagi la pulak ! Erm , boleh tolong sapu tak ? Tolong sapu dengan meng-like fanpage-fanpage ni ! ^_^