20 July 2013

Segmen Kad Raya by DiyanaHani

Aina Sofea | 1:24 PM | 4Comments |




Segmen Kad Raya by DiyanaHani berlangsung selama seminggu iaitu bermula pada 20/7/2013 sehingga 27/7/2013.Segmen ini diadakan untuk memberi penghargaan kepada penyokong-penyokong blog ini bersempena dengan hari raya aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi.


KLIK BANNER DAH JOIN



04 July 2013

ButtonBadges & Stickers

Aina Sofea | 7:37 PM | 20Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Untuk buat segmen "i can be a doodler" , saya buat stiker dan juga button badge . Buat pemenang , tak lama lagi sampailah kot hadiah tu k ? don't worry :)

Nak tengok tak gambar button badge dan stiker yang saya buat ? Takpayah scroll down , korang dah nampak gambar yang saya letak kat bawah ni :D

teddy bear sticker :3

*klik untuk tumbesaran*

Button badge "DOODLE IS AWESOME" tu untuk pemenang segmen . Hanya ada 3 pcs je dalam dunia ni ! Hahaha .. Yang gambar doodle besaq gedabak dengan "Islam is PERFECT" tu , untuk dijual . RM3 per pcs . Ada 12 pcs kesemuanya (untuk dijual) . Sekarang , dah tinggal 6 pcs je . Geng sekolah dah beli awal-awal lagi ! hukhuk . Yang hijoo tu pula , button badge rasmi blog :) Ada 5 pcs .

Ini saya punya ! >.<

Akhir sekali , saya ada soalan uji minda . Haha , senang punya soalan . Ini soalannya :
Berapa pcs button badge kesemuanya yang saya beli ?


Frutto Latte [Part 2]

Aina Sofea | 7:05 PM | 10Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Ingat lagi entry ni ? Okay , malas nak intro lebih-2 . saya tunjukkan menunya yang kedua !! uhuk uhuk ..


Kali ni , simple jaa ... hikhokk .