19 May 2013

11 things about me

Aina Sofea | 5:12 PM | 13Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....




11 things about me :
  1. Seorang murid sekolah
  2. Suka berblog dan membaca novel
  3. Agak malas maybe ? :p
  4. Suka Izzue Islam dan Syed Shamim tahap nak kawin . huahua . Just kidding >.<
  5. Peminat cute stuff
  6. Suka ratah ayam goreng kunyitt . Yum yumm .
  7. Suka menaip daripada menulis
  8. Imma Blogger :)
  9. Anak kedua daripada 4 adik beradik (insyaAllah bakal jadi 5 :)
  10. Lebih suka menconteng daripada melukis . hohooo
  11. Minat tengok drama "Sebenarnya Saya Isteri Dia" dan baca novelnye
Soalan dari MUNIRAH :-
  1. Rasa bosan tak filem melayu asik-asik hantu, gangster & cinta?
  2. Selebriti mana muka annoying? hehe
  3. Kalau boleh nak ada subjek apa kat sekolah? Suggest unik2 sikit
  4. Antara subjek Matematik dengan Sains, mana yang memang gila susah?
  5. Sanggup tak skydiving?
  6. Crush korang pertama masa darjah/tingkatan berapa?
  7. Perkara paling sedih sekali apa dia?
  8. Apa korang buat kalau sekarang ni ada lipas terbang kat dalam rumah?
  9. Belakang korang sekarang ni ada hantu. Perasaan anda? xD
  10. Selalu makan aiskrim perisa apa?
  11. Kalau ada duit RM100 dengan RM50 atas lantai, korang akan ambik yang mana?
Jawapan :-

  1. Bosan ! Buatlah lain dari yang lain sikit . Pasal blogger ke , kartun ke .. :P
  2. Erry Putra . Huh , dari dulu tak suka >.<
  3. Berblog . Okay , karut ! Haha
  4. Matematik ! Sebab subjek tu perlu kira-kira . Kalau Sains , pakai fakta sudah la :p
  5. Maybe ;)
  6. Ohh , no no ! Tak pernah ada crush ! Tak baikk ! Uishh .
  7. Paling sedih ek ? Adalaaa :p
  8. Terkejut + Teruja kott >.<
  9. Ha ! Nasib baik belakang saya ni dinding . Erkk ?? Dinding ke hantu ? Waaaa !
  10. Aiskrim perisa coklat , oren dan apa-apa je yang saya suka :)
  11. Tak nak ambik dua-dua kalau saya dapat control nafsu . Kalau tidak , dua-dua masuk poket ! haha

  1. Kalau korang adalah artis , mau kawin dengan artis juga atau orang lain ?
  2. Artis yang paling korang minat siapa ?
  3. Minat K-Pop dak ?
  4. Pada pendapat korang , "GWIYOMI" ni comel atau gedik ? Atau something yang lain ?
  5. Nak jadi femes tak one day ?
  6. Pernah bercouple segala ? Masih berkekalan atau tak ?
  7. Rasanya sekolah di Malaysia ni dah cukup baik atau belum ? Kalau belum , apa yang korang rasa perlu ditambah ?
  8. Kenal saya ? *soalan cepu perak*
  9. Warna kegemaran ? Sebab apa korang suka warna tu ?
  10. Ada menyampah dengan mana-mana buddy ? Siapa ? Kenapa ?
  11. Faham tak ayat ni ?? ---->>
Awuck , Awuck nk tawu x ? Kitw syg awuck sesgt . Awuck , bilw kitw nk kween ?
(kalau faham , translatekan dalam bahasa melayu ;)

13 comments:

  1. Alamak ! Terkena !! Haha . Minggu depan akak jawab soalan2 tu ye . Sebab sekarang , malas nak menaip panjang2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe takpe , take time ;) saya taip ni pun naik letihh suda . huhuu . lagi-2 time tag orang .. susah nk cari ..

      Delete
  2. Ayam goreng kunyit. Goreng garin222. Pergh. Terrrbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh , jangan buat saya terliurr ! :p

      Delete
  3. Alahai... Terkejut saya tadi.. Hampir gugur jantung ni.. Ok..akan dijawab..
    Wah.. Aina suka cute2 stuff ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . teringin nak tengok apa jawapan akak :)

      Delete
    2. jom tengok..
      http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

      Delete
  4. owh minat izzu islam rupanya. akak pown minat dia jgak. hehe. btw tq tag akak.
    dh jawab ni..
    http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ? geng ! :p ok , nak tengok!

      Delete
  5. suka ratah ayam yeee..... sama la kita dik :) tp sis suka ayam masak merah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo . ayam masak merah ... saya suka gak . tapi takdelah suka seperti ayam goreng kunyit ! >.<

      Delete
  6. hai...assalamualikum...sorry ye lambat reply....SEGMEN Jom Bercerpen....nak guna apa2 medium pun boleh...x kisah la kalau ada blog tapi nak guna gmail...tu pun boleh je...penyertaan awak sangat dialu-alukan .... ^_^

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"