30 October 2013

[doodles❤] Freebies : Girl With Paper :)

Aina Sofea | 6:45 PM | 3Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Lama tak kasi freebies ... Harini tetiba terasa nak jadi pemurah (lah sangat) .. huhuuu
Tak banyak warna sebab ni jenis takdak outline . So , susah sikit nak tukar-2 warna ..


Doodle-2 ni pegang kertas .. Bolehlah korang nak tulis apa-2 dalam tu :)
CONTOH :-
(kalau ada yang nama Aina juga , bolehlah amik ni :3)


ni saya bagi yang transparent supaya mudah korang nak mewarna :)
tapi yang ni takdop bow la ..

ANDA HANYA DIBENARKAN MENCULIK DOODLE INI TANPA MENUKAR/MEMBUANG WATERMARK

SEKIAN , ASSALAMUALAIKUM :)




27 October 2013

Halo ^^

Aina Sofea | 9:08 PM | 2Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Halo ! huhuuu . Lama ngak ketemu iya ? *emangnya ngak pernah ketemu :p*
Eh , eh ! Jangan tutup ! Anda tidak tersilap buka blog laa . Ini blog Aina Sofea yang comel ni haa >.< Plastik boleh pergi ambil dalam dapur , then muntahlaaaaaaahhhh banyak mana nak muntah .
K , back to topic . Topic ? Huhhh ,, takdak topik pun sebenornyoo -_- Saja nak tiup habuk habuk yang dah mula mencemarkan blogku yang comel ni *k , pi muntah cepattt !*

Siapa minat kraf sini ? Ada tak ? Angkat tangannn !! K , tak nampak -_- huhuuu ... Sekarang ni , saya mula jatuh . Jatuh cinta ,, ohh ! Hey ! Jangan fikir bukan-bukan laa ! Jatuh cinta terhadap kraf laa >.< huhu

Dan saya berjaya menghasilkan squishy clay dengan menggunakan barang-2 dapur . "Habislah tepung mama nanti -.-"


p/s: header baru . ok tak ? hewwhew

08 October 2013

Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda

Aina Sofea | 7:10 PM | 3Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....

*klik klik klik

My very cute design :-

entah apa kaitan cupcake ngan rainbow -_-"
tak secomel & colourful macam kak deno punya >.<


01 October 2013

UPKK ! :o

Aina Sofea | 7:03 PM | 4Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Haihhh , lama tak update blog ni ... Agaknya berhabuk tak eh ? Kalau berhabuk , tolong sapu jap .. Lupa nak bawa bulu ayam pula >.<

Dah lari tajuk dah .. Hmmmm , UPKK ! :o


Apa tu ? Apa tu ? Laaaa ,,, itulah Ujian Penilaian Kelas KAFA
Pentingnya , sama macam UPSR tapi lebih susah :O
Hari ni , hari kedua ujian bertulis tapi saya masih lagi sempat meng-update blog cute (lah sangat) ni >.<
Tujuan saya mengupdate entry ni sebenarnya untuk meminta korang sapu blog ni sampai bersih ...
Okay ,,, gurauu >.< Sebenarnya , saya nak minta maaf dan doa korang semua untuk saya jawab periksa ni .... Wish me luck please :)

Saya , Aina Sofea bt Bakhtiar Affendi , ingin memohon 
maaf kepada
sekalian pembaca (betul ke idak ni ?)

SEKIAN :)
(no idea sudahh :3)