28 March 2013

1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

Aina Sofea | 4:06 PM | 9Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....



*klik banner untuk join giveaway doodler hebat ni

Sejak akhir-2 ni , saya selalu join ga atau contest (iye ?) Kenapa ? Sebab banyak blogger-2 feveret saya buat ga/contest . Okay , ini alasan yang tak patut diterima :p 
Dah , tak payah cakap banyak , join je giveaway ni ! Hadiah best , syarat simple ! :D

27 March 2013

Contest Header Paling Sempoi 2013 By NabilaMedan

Aina Sofea | 10:10 AM | 3Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....



*klik banner untuk join contest super ohsem ni ^_^
Punya lah sanggup tukar header hanya demi join contest ni . hehe . persembahkan header baru Aina Sofea !! haha

24 March 2013

Mini Giveaway Aisyah Humaira'

Aina Sofea | 8:59 AM | 8Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


20 March 2013

#2 wordless wednesday : doodle

Aina Sofea | 6:47 PM | 15Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....







Doodle adalah lukisan tidak fokus yang dibuat semasa perhatian seseorang sebaliknya diduduki. Ia lukisan mudah yang boleh mempunyai makna perwakilan konkrit atau hanya mungkin bentuk abstrak. (~info dari wikipedia , ditranslate oleh google translate dan diedit oleh saya :p)

Doodle selalunya dilukis di atas buku nota dan sebagainya . Tapi , sekarang , kita dah lukis doodle pakai laptop . Ada yang pakai software PTS (Paint Tool Sai) , PS (Photoshop) atau AI (Adobe Illustrator)

13 March 2013

#1 wordless wednesday : chocolate ^^

Aina Sofea | 6:16 PM | 17Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....







Sebut je "coklat" , automatik kita terfikir pasal bar coklat kan kan kan ??? hihi .... Coklat ni boleh mewujudkan rasa gembira . Itupun kalau Allah izinkan ^_^ Saya suka makan coklat . Yum yum yummy . Tapi !! Saya "kureng" suka kek coklat . Entah kenapa . Coklat yang paling saya suka , coklat mint . Mint warna hijau tu haaa .. Korang ??

p/s : first time buat ww :)