18 February 2012

Alhamdulillah Wa Syukurillah ❤

Aina Sofea | 6:26 PM | 1Comments |




Dear Diary,

Hari ini , Alhamdulillah follower sudah meningkat . Thanks for Kak Lyssa and all my
followers . Cemburu ? Cepat-cepatlah follow saya ya ? Sekali lagi , Syukur pada Allah
kerana dengan Izin-Nya , diary saya semakin famous . Anyway , diari saya baru sahaja 
peringkat Newbie ! Cause saya ada baca satu blog ni , follower dah belambak (90+) but 
masih lagi memerlukan followers . Kepada senior-senior saya , apakah pendapat kakak2
abang2 ? Adakah benar saya ini barulah newbie blogger ? Renung-renungkan .

Sambil-sambil tulis entry , promosi pulak blog saya ni .. hehe .. Kalian tahu , siapa yang
bantu saya selama ini , Kak Lyssa and Ahli Group Mr. Mrs. Bloggie . Thanks all !
Nampak bukan ? Tak rugi kita membantu . Tengok ? Saya promosikan pula "Hero & Heroen"
saya . So , dalam alam maya ini , bantu-bantulah blogger-blogger lain .
Apa-apa komen , bolehlah kalian mengomen di comment box , okay ?


Okay , jangan lupa bersyukur kepada Yang Mengizin bila sudah famous , okay ?
Jangan lupakan jasa-jasa yang menjalankan tugas juga ya ? Bye , all !




Aina.

1 comment:

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"