01 December 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Aina Sofea | 1:04 PM | 9Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....



Akhirnya kak Lyssa bersuara juga setelah sekian lama menyepi .. Eh , bersuara ? Apa-2 je lah -.-"
Dan , kak Lyssa dengan senang hatinya nak kasi hadiah kat kita .. Tak mo kee haa ? kekeke

Ok , kak Lyssa yang as busy as a bee tu minta kasitau berapa lama kita berblogging . Actually , hujung bulan ni anniversary blog saya yang ke-3 .. Kak , blog kita sama umur ... Beza sebulan je :D Tapi kan , tapi kan , blog saya tak sefemes blog akak . kuekuee .. Saya start blogging masa umur 8 tahun (darjah 2) . Dah ada yang tahu kan fasal ni ? K , saya tak tipu .. Dan inilah blog pertama saya dan insyaAllah ,blog terakhir saya :') I ♥ U , my blog :* (aiii , tetiba jiwang ni asal ?)

Oh ! Sebelum terlupa , saya ajak Kak Munirah , Cik Dil & Abang Nizam untuk sama-2 join ga ni :) * k , semuanya doodler -_-"

Assalamualaikum :)

9 comments:


  1. Salam . Dari segmen yang sama . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  2. Datang berkunjung ..

    http://asma-sah.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  3. datang berkunjung :)

    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama good luck !!
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  5. Sedih, kita tak menang :(
    Takde rezeki hihihihi


    Hi Aina Sofea!!! Nama sangat sedap wee~~~

    ReplyDelete
  6. SInggah ! Done Follow http://puterililin95.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"