30 November 2013

Colouring Style [doodles♥]

Aina Sofea | 6:44 PM | 14Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Saya ada cuba beberapa colouring style yang tak tahu dari mana saya belajar -.-" Takmo cakap banyak , nak minta pendapat korang tentang colouring style saya ni , boleh ?

Style 1 :


Style 2 :





Style 3 :

Style 4 :



Any comments ? Dialu-alukan :)
Terima Kasih , Assalamualaikum...

14 comments:

  1. comellah saya suka colouring style 1 dgn 2 tu ^^ guna paint toll sai ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 & 2 ? okay ! saya biasa guna style tu .. tq :) yup , guna paint tool sai ;)

      Delete
  2. tingkatkan lagi usaha hehe.

    ReplyDelete
  3. tiga-tiga comel :3 kalau saya pun susah nak pilih :)

    ReplyDelete
  4. suke style 4 comell,, aiyo geramnye tngokk,, rse nkk geget jekk heheh :3

    ReplyDelete
  5. Semua comel2..tapi paling suka style 2..hehe (:

    ReplyDelete
  6. for me. utk doodling ni.
    saya rasa la.. saya suka yang colourful.

    sbb nampak energetic . :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo .. gitu rupanya ... okay .. thank you for this very usable tips :D

      Delete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"