11 December 2013

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com

Aina Sofea | 6:14 PM | 10Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....



  • Kenapa Saya jadi blogger ? Kenapa ? Kenapaaaaa ????
Asal over semacam aje ayat atas ni -.-" (ayat ke ? pasai ah) . Okay , berbalik kepada soalan . Sebenarnya saya jadi blogger sebab .. K , sebab apa eh ? Eh ? Eh ? Errrr , haaa ! Baru teringat . hehe
Sebenarnya saya bukanlah seorang blogger . EH EH ? Ya , saya cumalah orang yang ada blog . (ada beza tak eh ? >.<) . Jadi , saya cuma boleh ceritakan kenapa saya berblogging . Tuan penganjur ,, boleh terima tak ? kekeke . 

Saya berblogging kerana jeles tengok mak saya ada blog . *EH EH ?* Hehe . Masa mula-2 saya start berblog (hujung tahun 2010) , saya main tulis ikut suka saya je . Yelah , takdop orang baca pon . Tapi , sekarang menyesal sebab ada orang baca entry merapu saya baru-2 ni . Nak buang , sayang . Nostalgia kan . Lepas tu , pada tahun 2011 kut , tak ingat sangat . Saya mula serius berblogging . Ya ka ? Ya ka ? K , tak serius pun -.-" 

Dah la . jawapan dah ada kan ? Tak perlu panjang-2 . *ni pun dah terlebih panjang da ni >.<
Jom lah join sama-sama :) Klik banner kat atas k ? 

*pssst .. kalau malas nak tulis panjang-2 , just tulis cenggini ,
Saya mula berblogging pada tahun _________ kerana __________________________.

hehe... , Assalamualaikum :)

10 comments:

  1. alhamdulilah terima kasih kerana sertai segmen ini ^_^ entri ini di terima ..

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dear :)

    ReplyDelete
  3. BBL pun join jugak. datang bw sambil wish gud luck.


    My recent post : Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com

    ReplyDelete
  4. assalamulaikum.... ekin datang dari segmen yang sama... jemput la singgah ke blog ekin ya...

    http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  5. datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    semoga berjaya.

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  6. goodluck akak,,,
    smoga berjaya

    ReplyDelete
  7. salam gud luck awak, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete
  8. Salam singgah bw dari segmen yg sama. Saya dah follow sini ye.. Salam ukhwah & semoga terus sukses.. :)

    http://www.khirkhalid.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"