26 December 2012

Start Ber-Blogging 2010 ??

Aina Sofea | 3:59 PM | 35Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....

Mungkin korang perasan , kebanyakkan blogger start tahun 2010 , right ? Siapa tuh ? Jom tengok ! :D

Ada ramai lagi yang start 2010 termasuklah saya tapi malas nak printscreen semua , kan ? 



 Ni printscreen yang saya sempat 'tangkap' . Masa tanya pendapat blogger lain ... Tak sangka pula kak Lyssa pun join kitaorang :D

Persoalannya ialah , KENAPA RAMAI BLOGGER YANG START BER-BLOGGING PADA TAHUN 2010 ?

Saya pun tak tahu kenapa . Mungkin korang tahu kot . Tapi saya agaklah kan , mungkin pada tahun 2010 , laman web Blogger hot kot . Haha . Kalau korang tahu jawapannya , janganlah kedekut untuk "share-share" dengan kitaorang k ?

Senarai Blogger Yang Start Tahun 2010 (yang saya tahu jelah ! ^^)

  1. Aina Sofea
  2. Faqihah Husni
  3. Lyssa Faizureen
  4. Dysha Sahhir
  5. E-Zati
  6. Aisyah Ecah
  7. Nur Syakirah
  8. Ayut
  9. you ??

Kalau korang pun sama , bagitau ok ?

35 comments:

  1. FD mula kenal dunia blogger ni since 2009. tapi mula aktif sejak bulan 5 tahun lepas ^^v

    ReplyDelete
  2. hehe, huda start blogging 2008, active in around 2010 jugak, ok sorry sibuk. haha =D

    ReplyDelete
  3. tak sangka... kita pn start berblogging tahun 2010... hehe

    ReplyDelete
  4. @e-zati sofea

    Yea ? Wah .. Nanti saya listkan ok ? :D

    ReplyDelete
  5. saya pulak start brblogging 28 Feb 2011 tapi active brblogging 1 Jan 2012 tapi makin hyperactive brblogging bulan jun 2012 . hahaha :)

    ReplyDelete
  6. @Cik Fie

    Wah , dahsyat tuh . Kira baru berblogging la ni .. Dah jadi blogger retis ! :D

    ReplyDelete
  7. wa bru thun ni berblogging . haha
    ni baru newbie lgi ni kira masih mentah lagi haha :P

    ReplyDelete
  8. awalnya adik berblogging :) akak start 2011 tu pun ikut kawan angkara perasaan jeles yg membuak2 sbb dia ad blog , haha . Semoga terus sukses dalam dunia blogging :D

    Wooott Woooot , esok tamat oiiii :D Cepat join sebelum terlambat !! http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-year-end-first-ga-by-fnz.html

    Kat bawah nii pulaks tamat 30/12/2012 ! Semuanya hampir nak tamat , korang join tak lagi ? Kalau belum , klik ceeeepat ~ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/giveaway-time-giveaway-oh-my-birthday.html

    Yang ni pulak lambat lagi nak tamat tapi apasalahnya join awal2 kan ? Hadiah pun best-best :D http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/giveaway-time-veaway-akhir-tahun-vs.html

    ReplyDelete
  9. @Izzah Ismail

    Hehe .. Jeles punya angkaralah buat blog ek ? Haha .. Thank you :) Semoga sukses jugak ! :D

    ReplyDelete
  10. sy pun start berblog tahun 2010 gak... ^_^

    ReplyDelete
  11. @Aisyah Ecah

    Yay ... Geng kiteww ! Haha . Nanti saya listkan , ok ? :D

    ReplyDelete
  12. @hazwan hairy

    Wah , ni lagi hebat ! Baru je berblogging dah femes . :D

    ReplyDelete
  13. bulan 6 2009 tapi baru aktif 2011

    ReplyDelete
  14. akak start 2011 tu pun bulan 4

    ReplyDelete
  15. bagusla remaja sekarang nie lebih suke berblogging...:)

    ReplyDelete
  16. @Azza Afdzal

    Oh . Banyak jugak yang start tahon 2011 yer .. :D

    ReplyDelete
  17. nia pon rs camtu..sebab ms tu kan blog ni hot lagi..tp nia start bloging ni 2011..ehe

    ReplyDelete
  18. akak 2010.. hujung tahun oktober.. hehe, ye la enjoy lepas abes SPM katakan.. :D

    ReplyDelete
  19. @Nur Syakirah

    Okeh ! Geng ! Nanti saya listkan !! :D

    ReplyDelete
  20. @NIA SI DRUMSTICK

    Kira banyak yang start tahun 2010 ngan 2011 nih . Hehe . Mungkin lar . Blogger hot masa tuh kan ? :D

    ReplyDelete
  21. @Busyra Bt Takiyudin

    Yay ! 2010 jugak ! Nanti saya listkan :D haha

    ReplyDelete
  22. start 2010 gak..huhuhu..tp bru aktif tahun ni...salam kenal..dr blog hairy dtg sini

    ReplyDelete
  23. @ayut

    Ramai betul geng kitew . Haha . Okeh , nnti sy listkan :D

    ReplyDelete
  24. hazirah buat blog pada 2010 tpy akstif masa 2011 . tpy dkt profile blog dia kata start blogging from july 2011 . so , jdynya july 2011 lah hazirah start berblogging

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"