07 December 2012

Blog Dapat Rumah Baru :)

Aina Sofea | 11:32 AM | 11Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Lama sudah tk update blog . Asyik join GA jerk . Alhamdulillah , ada rezeki sy menang GA Abang Amer yang rajin sangat buat giveaway . Nih , nak cerita mcm mna blog sy dapat rumah baru . 

Harituh , blog saya ni mengadu kat saya . Dia cakap , dia tak suka dengan alamat 'rumah' dia yang panjang lebar (http://ainasofeadiary.blogspot.com/) . Alasan dia , susah nak ingat . Amboih . Blog saya memang banyak songeh betul . Alamat rumah saya lagi panjang ! Haha ....

Untuk menunaikan permintaan blog saya yang banyak songeh ni , saya berusahalah join giveaway untuk beli 'rumah' baru untuk blog kesayangan saya ni . Sebenarnya , saya akan dapat Sport MP3 , tapi memandangkan saya memang tk guna MP3 dan tak banyak bersukan , saya cuba mintak tuan penganjur tukar hadiah . Nasib baik harga MP3 tuh dengan domain hampir sama . 

Bukti yang saya menang domain tuh tercatat di entry ni . Dapatlah alamat 'rumah' baru blog saya nih . Tapi , kalau korang pergi ke alamat 'rumah' blog ni yang lama pun , korang akan naik 'teksi' ke alamat 'rumah' blog yang baru . Tak paham ?? Okeh , senang cerita , korang boleh akses ke blog ni walaupun guna alamat (link) yang lama .

 Klik untuk tumbesaran*

Kalau korang pun teringin nak domain a.k.a alamat 'rumah' baru , bolehlah join giveaway ini .

11 comments:

  1. Tahniah :) Semoga trafik blog naik dgn dapat alamat baru ni.

    ReplyDelete
  2. wah . tahniah . lepas ni mesti trafik makin tinggi :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh..huntong la bole tkr adiah..
    >.<
    Tahniah!! =)

    ReplyDelete
  4. @Cik Fie

    Thank you .. Harapnya gituu laa ;)

    ReplyDelete
  5. wahh, dah pakai domain lah. tahniah! :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah..wah hebatnya..lps ni mesti lagi laju..:D

    ReplyDelete
  7. @Dianaa
    Thank You , kak . ! Takkanlah akk sorang je yang pakai domain . Haha :)

    ReplyDelete
  8. haha . tahniah blog sah dpt alamat rumah baru . hazirah bila lagi ? :O

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"