15 December 2012

Kawaii Colloection ♥

Aina Sofea | 5:57 PM | 19Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Time baru balik dari "Cuti-cuti Malaysia"*konon* , hari Sabtu yang lalu , my dad pergilah ambik surat kat peti surat . Tetiba , beliau tanya ,
"Ada Kawan Blogger Yang Hantar Ka ?"

Terkejut tahap gaban larr saya time tuh . Rupa-rupanya , hadiah dari contest kak Hansya dan Bella nih . Dah lama contest tuh , tapi baru dapat tahu senarai pemenang-nya . Alhamdulillah , dapat tempat ke-empat . Haha . Menang keychain je . Tak sangka pula , keychain tuh rupanya keychain Strawberry ! Sudah pasti ia datang dari Cameron Highlands kan kan ?

*Ce teka , yang mana yang baru saya dapat ?

Siapa jawab , yang paling besar tuh ??? 10 markah untuk anda ! Haha .. Eh , habis TERnampak tangan saya yang kecil tuhh .. >.<


Harituh time jejalan kat Japanese Village , Colmar Tropicale , terserempak pulak dengan souvenir shop . Nak tahu tak rahsia saya ? Saya memang pantang tengok souvenir shop ! Terus saya masuk , belek-belek keychain kat dalam tuh .. Terjumpa keychain dolphin dengan starfish . Siap ada tulis "Colmar Tropicale" lagi ! Harga dia , RM7.90 . Cute ! Sampai sekarang , saya masih berhutang dengan my dad untok beli keychain tuh ! >_<

* Ternampak keychain RILAKKUMA ?? >.>

19 comments:

  1. syok gila ! belanja ar benda tu . muahahaha XD

    ReplyDelete
  2. @Cik Fie

    Hahah .. Nak kee ? *sajer umpan* Hehe ... XP

    ReplyDelete
  3. tahniah :D comel je keychain tu

    ReplyDelete
  4. WAAAA...
    COMEL NYEE BNDA TUHHH...=D

    ReplyDelete
  5. @Nadia Fuat

    Oh , terujanyer dia ! Haha .... :D

    ReplyDelete
  6. key-chain setawbelly! cute;-P

    ReplyDelete
  7. nak jugak!! blanje boleh??

    ReplyDelete
  8. Wahh ! sorry lambat hantar :D hee

    ReplyDelete
  9. @Hanis Syazana

    Tkper . Patotlah pelik aje baca surat akak . "Maaf sebab hantr hadiah" :P

    ReplyDelete
  10. Comel tapi saya tak berapa suka benda benda cenggitu . hehehe . ntah laa :)

    ReplyDelete
  11. @Anis Farhana

    Haha . Orang yang tk suka benda camtuh pun kata ia comel :)

    ReplyDelete
  12. cantik...bestlah dpt hadiah..:D

    ReplyDelete
  13. @Lyeen De Syifa

    Alhamdulillah , rezekilah katakan :D

    ReplyDelete
  14. UNtonglah dapat hadiah ! Heheee

    ReplyDelete
  15. @\\ Izzah //

    Haha . Saya pon tk sangka hadiah ni bakal menjadi milikku ! Rezeki , takkan nak tolak ? :D

    ReplyDelete
  16. cutenya keychain rilakkuma tuh x)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"