26 October 2012

A Slice Of Cake ! Just For You ❤

Aina Sofea | 1:44 PM | 20Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Cake ? Nak ke ? Kalau tak nak , boleh blahh . Kalau nak , tunjuk muka comell macam kat bawah ni XD ..


Haha .. :D Kalau korang 'tarik muka' sampai kat dagu pun , takkanlah saya nak nampak .. Baik simpan aja muka comel korang tu . Nanti , orang ingat korang sawan ! Haha . Gurau je ok =)

Tak perlulah panjang2 intro-nya ! Ni , nak tunjukk cake yang dibangga-banggakan sangat . Muahaha (ops , sawan ka ?) 




Yummy ! Sorry buat korang kecur air liur .. Haha . Takpe2 , nanti saya hadiahkan cake ni . Itupun kalu boleh la .. XD

Merapu da budak ni . Macam manalah nak bagi kat korang kek ni ? Nak post ? Gila ! Nanti penyek lah kek tu (sampai jadi 'cake penyet') Tak habis2 saya merapuu . Sorry !! So , korang memang tak boleh nak nikmati kek ni la ? Alala .. Selagi stok masih ada , marilah rumah saya kalau nak !! Jangan sampai budak ni jelir kat korang sambil cakap "Hahaha , padan muka !" #JustJoking. Maapp!

pinjam muka adik comel ni :) My youngest brother..



Nanti , saya nak post entry raya pulak . Follow me okayy ?

#SelamatMenyambutKedatanganAidilAdha






20 comments:

  1. Aina nak kek rainbow tuh!! :'(

    ReplyDelete
  2. wahh..terliur tgok cake tu..huhu, nak la skitt.. :D

    ReplyDelete
  3. @HannaNana Swift
    Marilahh .. Saya nak bagi ni . Ada separuh lagi kat dalam peti .. :)

    ReplyDelete
  4. ha3!! xnk la..sini pun da byk kek..kek lapis..he3..

    ReplyDelete
  5. Weyyhhhh!!!! Dah penat buat muke comel ni! Mane kek nye?? Hahaha

    ReplyDelete
  6. @amgyver
    Penat ? Pi minum air dulu ok ! Hahaha ..

    ReplyDelete
  7. @timm_bill
    Kek rainbow ni macam kek lapis gak .. Kalu banyak tuh , bagi sikett . Kita tukar3 kek nak ? Hehe

    ReplyDelete
  8. hehhehe chomeyy je kek tu...

    ReplyDelete
  9. @ezyra daniel
    Come ? Mesti sayang nak makan kalu saya bagi ni .. :D

    ReplyDelete
  10. comel dak kecik tu... ehhee.. amboi.. nak cikit.. ^_^

    ReplyDelete
  11. @cci

    Dak kecik mmgla comeyy ! haha . Nkk ?

    ReplyDelete
  12. comelnya kek dia warna warni mcm pelangi... boleh ke nak dtg rumah, dah raya ke-2 ni ada kek lagi ker?

    ReplyDelete
  13. @Cinta Misteri

    Eh , ada lagi ! Ari ni mak sedara nak datang .. Dia dah suruh simpan siket untuk dia ..

    ReplyDelete
  14. nampak sedap je kan kek tu ? wahh ! adik kecik kecik dh pndai berbelog kan ? akak pun bru nk blaja :)

    ReplyDelete
  15. @cik fasya

    Memang sedap .. Stok kek da nak abes da .. Hehe .. taklah pandai mana

    ReplyDelete
  16. @nurul ain
    Itulah , kengkadang sayang nak makann .. :P

    ReplyDelete
  17. Nanti saya datang rumah Aina ekk? Curi sikit :>

    ReplyDelete
  18. @Anis Farhana

    Ada lagi siket je nihh .. Maii ah .. Haha

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"