06 October 2012

contest blog siapa yang kawaii tu?

Aina Sofea | 9:05 PM | 13Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Dengan beraninya saya join contest ini (hahax)...



#Click banner untuk join

Mangsa Paksa :-

13 comments:

  1. jemput join sini.. (:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    dan

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    *syarat menyertainya sangat simple*

    ReplyDelete
  2. Hai ! Singgah sini balik dan dari contest yang sama :)

    ReplyDelete
  3. wah..memang kawaii blog ni...akak pun join..hihi

    follow awak dari segmen Lyssa ^_^

    ReplyDelete
  4. Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini :D

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    ReplyDelete
  6. Salam. Wah cantiknya blog ni!=) Suka tengok.^^ Jom join segmen saya!^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

    ReplyDelete
  7. Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini,,salam blogger ^^

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    ReplyDelete
  9. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"