02 November 2012

Kawan Baru ... ♥

Aina Sofea | 9:11 PM | 7Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Bengang betul lahh ! Eh , bengang dapat kawan baru ke ? Takdelah ! Ni bengang lain punya fasal .. Kejadian petang tadi di KAFA (Kelas Al-Quran & Fardhu Ain):

Tiba-tiba , saya dapat kertas peperiksaan . Tengok markah , 68 ! Bayangkanlah ! Tapi , nak buat guano ? Ni yang saya mampu . But !

Jangan main-main ! Ardini & Siti ada cakap , "Ustaz bagi jawapan," . Haa ? Ini bererti , diorang semua dapat , 100 ! Eh , 32 markah tau saya ketinggalan ! Diorang cakap , diorang dapat jawapan tuh masa saya tak datang KAFA . Aduhh .. !! Mana adil macam ni !

CUKUP ! SUDAH LARI TOPIK DAH NI !

Okeyh ! Back to the topic ! Kawan baru ? Errkk , tengok cikett gambar dia . Comel dok ? Haha .. Merapulahh ! Sebenarnya , saya tak dapat pun lagi 'kawan baru' tu . Cuma , bakal dapat je .. :P Dalam entry ni , saya nak tunjukkan macam mana rupa 'kawan baru' yang saya impikan ..

Jam tangan ?

Jam lagi ? Apa saya merepek ni !

Saya tak merepeklahh ! Itulah 'kawan baru' yang saya impikan ! Ya , jam tangan ! Saya nak jam tangan ! Kalau ada warna purple lagi bagoss ! Haha .. 
Kenapa Aina panggil jam tangan tu sebagai 'kawan baru' ? 
Ada yang tertanya gituu ? Ada takk ? Okeh , saya nak jawab teruss ! Sebabnya ,
Aina menganggap barang-barang purple saya adalah kawan
Nanti , koleksi barang-barang warna purple saya akan bertambah ! Heyp , heyp , HOORAY !!

p/s : Sorry , entry raya tak sempat nak update . Kalau nak update sekarang , tak syiok lah kan ?



7 comments:

  1. hi, btw you umur bape? 10 years old?
    so cute, pandai menulis :)

    ReplyDelete
  2. Semoga dapat kawan baru ya , dik :)

    ReplyDelete
  3. haha . hazirah pun suka tau jam tu . huhu

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"