11 November 2012

Terima Kasih :D

Aina Sofea | 9:35 AM | 28Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Akhirnya cuti selama 2 bulan tiba juga . Ada yang bersorak "HOORAY" , ada juga yang dilanda kebosanan , dan tetap ada yang mengeluh sebab mak ayah nak hantar pergi tuisyen . Nanti , mungkin saya tak dapat nak update-la . So , saya nak buat entry panjang berjela pada peluang ini . Bismillah ..

Saya nak ucap berbillion-billion terima kasih kepada :-

1. Guru-guru & Pihak Sekolah

Tanggal 3 November 2012 , Hari Anugerah Cemerlang SK Saujana Indah berlangsung . Setiap tahun , mestilah saya kena terlibat ! Tahun lepas , saya ada persembahan . But tahun ni , tak berpeluang . Tak pelah . Asalkan dapat hadiah .. :D

  • 10 Yang Terbaik Dalam Darjah : Tempat Kedua
Hadiah : Piala dan Alat Tulis

  • Mata Pelajaran Terbaik : Bahasa Melayu Pemahaman (95%) , Matematik (100%) dan Sains (90%).
Hadiah : Set Buku Latihan (BM , Math & Sains)
  • Sijil-Sijil Yang Diperolehi :
*klik untuk tumbesaran

*klik untuk tumbesaran

2. Panitia Kemahiran Hidup


Isnin sebelum Hari Anugerah Cemerlang , saya dapat hadiah . Untuk apa ? Sebab saya sertai Pertandingan Membuat Buku Skrap Kemahiran Hidup .

Hadiah : Bekas Pensel & Alat Tulis

3. My Own Dad


Oleh kerana saya dapat markah Matematik seperti yang disasarkan , saya dapat jam tangan ! Seperti yang saya impikan dalam entry ni .

Sebijik tak ? :D

3. Pihak KAFA (Kelas Al-Quran Dan Fardhu Ain)



Walaupun keputusan yang teruk seperti yang saya beritahu di sini . Rupa-rupanya , diorang bukan dapat 100 . Diorang cuma dapat beberapa jawapan (bukan semua) . Tapi , diorang dapat 90+ . Takpelah .

  • 3 Yang Terbaik Dalam Kelas : Tempat Pertama


Hadiah : Beg & Buku Cerita (dari Al-Quran)

Beg tu , tak sesuai untuk girl . So , saya hadiahkan je kepada my eldest brother . Of course dia suka . :D
  • Persembahan Nasyeed Tahun 4 : My Mother (UPDATE!)


Panjang berjela sangat ke entry kali ni ? Mungkin cuma padat dengan gambar-2 je .

Photoshoot !(UPDATE!)






28 comments:

  1. tahniah ! kakak bangge lah dengan adek ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah dik.. :) smoga trus bjaya,, akak singgh n flo blog cute ni.. jemput singgah n flo blog cikgu ika plak ! :)

    ReplyDelete
  3. @cart kartika

    Tq , kak . Singgah blog akk jugak . :D

    ReplyDelete
  4. awk kita xleh nk baca entry awk sbb kita mmg in love sgt dgn jung yonghwa ni haishhhh melting.done folow u =)
    http://myaleo.blogspot.com/2012/11/konvo-cik-nadia-masri.html

    ReplyDelete
  5. http://peaceder.blogspot.com/2012/11/peaceder-kebaikan-dan-kelebihan-awal.html.. follow me back.. nice ur blog

    ReplyDelete
  6. @Me Ain ^^v

    Hahah .. Takdelah untung sgt , kak . :)

    ReplyDelete
  7. adek ni sebaya dgn adek abg la.. hehe
    ok, abg dah letak banner adik kat blog abg. check la :)

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah. Tahniah ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete
  9. tahniah adek..=)=)...untungla mng bykk..rezeki2..hehe

    ReplyDelete
  10. @MéuzAngelo™ XXIII

    Oh , ya ? Heheh .. Dah tengok . Thx .. :)

    ReplyDelete
  11. @nabila azmi

    Thank you .. :D Yupp . Rezeki . Hehe

    ReplyDelete
  12. banyaknya hadiah.. ^_^ tahniah

    ReplyDelete
  13. Slm. Sorry adik kalau adik rasa akak tiru adik. Tapi serious akak nak cakap yg akak xpernah tahu pun yg adik pernah guna nama tu. Lagipun, akak guna nama tu sbgai maksud tanda persahabatan sesama blogger. Tu je. Harap maklum. Btw, tahniah atas kecemerlangan adik!

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"