26 November 2012

Special Gift .. ♥

Aina Sofea | 11:51 AM | 20Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Lama dah saya tak update kan kan kan ? Hari ni , dengan rajinnya saya update !! Haha . Sebenarnya , saya bukan tak dak masa nk hapdet , tapi tak dak idea ! Tak tahulah nak update pe .

Tadi , line internet lembab semacam . So , saya godek-godeklah Cik Photoshop . Erk , nak buat header ke ? Entahlah ! Buntu sesangat ! Tiba-tiba , saya teringat pulak kat dua blog yang menetap di hati saya . Apalagi kalau bukan blog kak Nabila Medan & kak Lyssa Faizureen . Eh , tetiba terpikir nk buat gift untuk diorang . Erm , nak bagi hape ek ? Ha ! Sekadar bagi ingat-ingatan untok buat kenangan pun jadilah kan ? Laju je jari design kat Photoshop . Tema pink la . Diorang kan suka warna pink ...

FOR KAK NABILA MEDAN

*comey tak ? saya tauu buruk :(


*comey tak ? Tak comel lagi ? :(

Masa buat untuk Kak Lyssa tu , saya main buat cincai-cincai je . Sorry taww kak ! Tak dak idealah katakan . :3


HARAP AKAK-AKAK SEKALIAN TERIMA
HADIAH KECIL NI :)

20 comments:

  1. wah.. cantik nye :)
    untung kak Nabila Medan n Kak Lyssa dapat gift :D

    ReplyDelete
  2. Comel .. Best nyer blogger terkenal kan ? Dapat hadiah camtu je .. Kita ni hadiah hari jadi pun takde :')

    ReplyDelete
  3. @Syakira Suhaimi

    tq. itulah . mmg best blogger terkenal . alaa . jgn cediyh . nnti bila hari jd akk , sy bg hadiah ok ?

    ReplyDelete
  4. thanks adik! comel sgt :3
    akak simpan dan buat entri :)
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/11/dapat-special-gift-daripada-blogger.html

    ReplyDelete
  5. @Nabila Medan

    You're welcome .. :) Thank you jugak tawu sebab terima hadiah tuu . :D

    ReplyDelete
  6. wah ! bestnya kak lyssa dgn kak nabila dpt free gift :)

    ReplyDelete
  7. @Hafizah Zainal Abidin

    Diorang mudah la nk dpt . Glamor tk trkira ! Hehe :)

    ReplyDelete
  8. comelnye....akak nak jgk...hehe.. :)

    ReplyDelete
  9. @eamy milea

    Tq ... Nak jugak ek ? Nanti time bufday akak , bgitau saya ok ?

    ReplyDelete
  10. @Aina SofeaHari jadi akk dah lepas la :') Terharu dengar adik cakap camtu :')

    ReplyDelete
  11. wow !! cantiknye..yang untuk lyssa tu sesuai sebagai hadiah 2nd anniversary blog lyssa..sbb lyssa dah 2 tahun berblog...huhu ... anyway cantik awak buat ;3

    ReplyDelete
  12. @Ain

    Tq .. Aah kan . Sesuai sesuai sesuai ! Tpi , Kak Lyssa terima ke ? Takdak tanda yg dia terima gift nih :'(

    ReplyDelete
  13. @Dianaa

    Hehe ... Nnti sy ada masa , sy buat special gift untuk akak ok ? :)

    ReplyDelete
  14. amboi , kenapa baru tahu wujudnya entry ni ?? aduyaii . sodehh nyee :(

    Sorry nohhh . apa-2 pun thanks gift tu . memang cantik sgt tau . thanks bnyk2 ... :p

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"