22 September 2012

Tukar Warna ?

Aina Sofea | 6:42 PM | 14Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Huhu .. Pliss korang !! Saya sebenarnya borink dgn wrna "purple campur merah cair" blog sy ni !! Korang kat sana tu ada idea takk ? Warna purple tu , don't ubah !! OME :P

Erk , "Oh My English" ?? Ahh .. cite tu da berakhir .. :( So , mungkin penggunaan "OME" jugak akan berakhir .. Huuhuu :'(

Oke2 , back to the topic . Ya , psal wrna tu . Korang rasa , saya patut gandingkan wrna apa ek ? Pink ?

Ni adalah diantara "calon-calon" warna yang boleh korng undi !!
  1. Hot Pink
  2. Sky Blue
  3. Turquoise
  4. Light Pink
  5. Lavender
  6. Light Salmon
  7. Dark Violet
  8. Violet
  9. Aqua
  10. Cornsilk
  11. Maroon
  12. Lavender Blush
  13. Ghost White
  14. Honeydew
  15. Mint Cream
Yang tak berapa jelas tu , saya highlight-kan dengan wrna biru supaya korang boleh nampak .

Cara undi : Just have to komen nombor .
                 Contoh ) pilihan anda : hot pink | apa yang perlu anda komen : 1

Oke ? Oraitt .. Saya mohon kerjasama koang untuk vote .. Terlanjur ckp psal vote , please hit LIKE this pic and click the nuffnang ads , okayy ??

14 comments:

  1. 1 , 2 , 3 ,7 , 9

    saya undi warna2 tu..hehe :)

    ReplyDelete
  2. I think maybe Ghost White or Hot Pink

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum aina..saya ain..saya pun minat purple..sya x reti sgt mengedit blog nyh...sya rasa blog awk nyh cntik 100%.. bleh tak awk tlong edit blog sya..serupa mcm awk..tpy klau awk xsudi it's ok..but kalau sudi..nnti sya bgi e-mail dan password ok..

    btw..saya skong warna cornsilk.. sbb wrna tu lmbut sgt...hrap awk balas =)

    ReplyDelete
  4. @SonIQbaALe aiEYn

    Amboi , panjang berjela comment ! Saya akan balas di blog awaak ok !

    ReplyDelete
  5. @Aina Sofea
    lagi satu..password tu salah..jadi kalau awk jadi sya akn beri password yg btul ok!

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"