15 September 2012

♥ Happy Bufdayyy , both of you !

Aina Sofea | 4:27 PM | 2Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Jom Sokong Aina_Sofea !

Oke2 ! Kita belek kejap kalendar ..
13 Sept. : Bufday Siti
16 Sept. : Bufday Ardini
Diorang ni boleh kira macam adik-beradik la kan .. Haha !!
Best juga kalu kita buat kad untuk diorang kan .. So , saya design kad untuk diorang ! Hehe .. :D
  • Warna tema : Hijau
  • Tema : Alam sekitar/Keceriaan
  • Design using : Adobe Photoshop CS6
  • Warna tema : Merah jambu
  • Tema : Cute/Fun
  • Design using : Adobe Photoshop CS6
Cute tak ?? Penat saya design ni taww ♥!! Pliss hargai , ok ?!

{ Nak saya design kad untuk korang juga ? PM me on FB }


2 comments:

  1. nak tanya sikit . macam mana adik buat rama2 n bunga2 kat header adik tu ? buat tutorial boleh x ?

    ReplyDelete
  2. @Cik Fie

    Yang tu , saya guna brush jerk .. Insya Allah nnti sy buad tuto ..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"