17 September 2012

Pengumuman ! Pengumuman !

Aina Sofea | 2:44 PM | 1Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
Bismillahirrahmanirrahim ,

Jom sokong Aina_Sofea !

Hai , korang ..! Korang ade join tak contest kecil-kecilan saya tuu .. malaslah nak mention link contest tuu .. Oke , rmai yang tak nak join .. Ye la kan .. Hadiahnya just full edit blog by me .. Oke , tmpa melengahkan masa lagi , jom kite tengok sapelah blogger-2 yang bertuah itu ?

PESERTA TERAWAL (Animated Banner):
5 PESERTA TERAWAL (Header):
  1. Nurul Zawani
  2. Cik Fie
  3. Fatin Adam Merican
  4. Farisha Idayu (nawa)
  5. Zatty Masyux
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Like dulu gambar ni !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lambat lagi nak sampai .. Like dulu .. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah tak larat ?? Kejap saje lagi ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sudah tiba masanya ..
.
.
.
.
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5

JAWAPAN :
  1. UNGU
  2. PUTIH 
  3. HITAM
  4. BIRU
  5. MERAH
Pemenang Full Edit Blog :
JUARA - Zatty Masyux dengan markah : 6 per 10
Jawapannya : 1)Ungu : 2mrkh
                    2)Pink : 0mrkh
                    3)Biru : 1mrkh
                    4)Putih : 1mrkh
                    5)Merah : 2mrkh

Untuk yang tak komen , sia-sia ! Untuk yang tak bagi jawapan , sia-sia but yg ni tak sia2 sgt !
* Sila bagi details di FANPAGE saya

Header
Nama blog :
Link blog (klau nk ltak) :
Warna tema :
Gambar atau doodle (klau nak ltak) :
Tema (klau ada) :

Animated Banner
Ayat :
Gambar atau doodle (klau nk ltak) :
Warna tema :
Link blog (klau nk ltak) :
Tema (klau ada) :

Full Edit Blog
Nama blog :
Link blog (klau nk ltak) :
Warna tema :
Tema (klau ada) :
Template (Simple/Washed Denim) :

1 comment:

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"