24 March 2012

Dah Berpuas Hati Dengan Header Terbaru !! Like ?

Aina Sofea | 2:42 PM | 0Comments |
Assalamualaikum ...


Dear Diary ,

Hehe .. Finish buat header . Dah berkali-kali duk tukar sebab ? TAK BERPUAS HATI .
Kalau korunk , puas hati tak dengan header yang korunk buat ? Puas ?? 

Hari ni , kita pot pet pasal HEADER , okay ? Jom Pot Pet pasal header ~! 

First of all , korunk kenalah jawab soalan-soalan dibawah ni dulu yerr . Kalau tak nak pun tak apa . Tak paksa . (But , saya harap korunk boleh jawab sekurang-kurangnya 1 soalan) 

  1. Kalau untuk blog korunk , korunk akan buat header warna apa ?
  2. Korunk buat header sendiri , tempah atau guna yang freebies ?
  3. Bagi korunk , Font apa yang sesuai untuk buat header ?
  4. Korunk suka transparent background or coloured background for header ?
  5. Lebih comel guna gambar sendiri atau guna doodle ?
  6. Header korunk bertemakan apa ?
 6 sahaja .. He .. Kalau nak jawab , jawab kat comment box , alright ? Goodbye , guys !

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"