17 November 2013

DIY : Doodles On Wooden Coin Bank

Aina Sofea | 11:38 AM | 2Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....



Lama punya ceghita , tapi baru nok oyak (beritahu) . *asal mix ni ???? -_-"
Harituuuuuuuu (lama la kira ni .. >.<) , saya pergi kedai Mr. DIY ngan mak saya . Pastu , terjumpa (sebenarnya mencari -..-) plain wooden coin bank ! :3 Bentuk rama-2 lagi . cute ! Ada lagi bentuk lain . Bentuk rumah , dan bentuk apa tah satu lagi , tak ingat dah . (kan dah kata , lamaaaaa punya ceghita =)

Haa , molek bena doh . Sharpie baru je beli .. Balik , sedia untuk menconteng ! huahuaaaa !!


Dan hasilnya ,,,
*bahagian belakang*

Erkk ! Skil hilang ke cik adik ? Atau memang tak da skil ? huhuuuu .. Aduii , disappointed betul laa ..huuhuu . Takpalah .. Abaikan bahagian belakang .. kekeke

*bahagian hadapan*

Tadaaa ! Cantik tak ? Comel tak ? Macam cantik jeee .. Macam comel je ... hahaaha >.< Alatan yang digunakan pun bertambah time buat bahagian depan ni . Tambah , pen hitam , sharpie hitam tambahan dan juga marker twin colour faber castle (hijau & maroon) . K , ni puas hati la juga .. :)

p/s : Sorry , skil menaip entri pun sudah hilang .. Inikah 2014 UPSR candidate ????? :O

S3K14N , 4554L4MU4L41KUM :)
~pakai kalkulator ,ngeh ngeh~




2 comments:

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"