27 October 2013

Halo ^^

Aina Sofea | 9:08 PM | 2Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Halo ! huhuuu . Lama ngak ketemu iya ? *emangnya ngak pernah ketemu :p*
Eh , eh ! Jangan tutup ! Anda tidak tersilap buka blog laa . Ini blog Aina Sofea yang comel ni haa >.< Plastik boleh pergi ambil dalam dapur , then muntahlaaaaaaahhhh banyak mana nak muntah .
K , back to topic . Topic ? Huhhh ,, takdak topik pun sebenornyoo -_- Saja nak tiup habuk habuk yang dah mula mencemarkan blogku yang comel ni *k , pi muntah cepattt !*

Siapa minat kraf sini ? Ada tak ? Angkat tangannn !! K , tak nampak -_- huhuuu ... Sekarang ni , saya mula jatuh . Jatuh cinta ,, ohh ! Hey ! Jangan fikir bukan-bukan laa ! Jatuh cinta terhadap kraf laa >.< huhu

Dan saya berjaya menghasilkan squishy clay dengan menggunakan barang-2 dapur . "Habislah tepung mama nanti -.-"


p/s: header baru . ok tak ? hewwhew

2 comments:

  1. wah ada minta baru ya :)

    ReplyDelete
  2. hehe. nnti mama mrah. haha. header adik tu comel sngat. :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"