30 October 2013

[doodles❤] Freebies : Girl With Paper :)

Aina Sofea | 6:45 PM | 3Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Lama tak kasi freebies ... Harini tetiba terasa nak jadi pemurah (lah sangat) .. huhuuu
Tak banyak warna sebab ni jenis takdak outline . So , susah sikit nak tukar-2 warna ..


Doodle-2 ni pegang kertas .. Bolehlah korang nak tulis apa-2 dalam tu :)
CONTOH :-
(kalau ada yang nama Aina juga , bolehlah amik ni :3)


ni saya bagi yang transparent supaya mudah korang nak mewarna :)
tapi yang ni takdop bow la ..

ANDA HANYA DIBENARKAN MENCULIK DOODLE INI TANPA MENUKAR/MEMBUANG WATERMARK

SEKIAN , ASSALAMUALAIKUM :)




3 comments:

  1. alooo. comel nye. akak amek satu yang ada nama aina. buat kenangan. :)

    ReplyDelete
  2. alaa comel nye. Rajin adik lukis doodle. Akak malas dah, tunggu mood ni lama beno datang ;)

    ReplyDelete
  3. Alo lo comelnye ^_^
    Akak pun lama dah tak bagi freebie doodle. Insha Allah ada masa nanti nak gak bagi freebie kat pengunjung setia blog :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"