14 August 2013

Kad Rayaaaa ! :D

Aina Sofea | 10:10 PM | 16Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Buat masa ni , saya dapat 5 keping kad raya ! Kau hado ? hahahaha ... Masa dapat kad-kad tu , saya tak buka terus . Saya teka dulu sapa yang hantar dengan tengok cop pada sampul . Kan ada tulis negeri . Tapi saya dapat teka 2 je daripada 5 tuh . Johor ? Kak Nabihah ! Sarawak ? Kak Safiena ! :D Nak tengok kad-kad yang saya dapat ? Nah ,,,

*klik untuk meng'gedabak'kan gambar*

Okay , kad raya pertama ialah daripada kak Leeza dari santaileeza.com

kebetulan sama warna tema dengan kad raya saya , oren + hijau ^_^

Yang kedua , daripada kak Nabihah dari nabihahj0urnal.blogspot.com


comel je tulisannya :3

Ketiga pula , daripada kak Safiena dari pinkizluv.com

aduyaii , macam mana boleh ada 'kecederaan' ni .. huhuuu

Tengok tulisan dia ! Tengok cepatt ~! Alahaiiii , jatuh cintaaa >.<

 Keempat , daripada abang Afzal dari afzalsukasuki.blogspot.com

haiii , bertempek-tempek gambar mukanya . Tengok je dah tahu sapa bagi ... haha

 Dan yang terakhir , daripadaaa ................

hahaa .... Ni bukan dari blogger laa .. Ni dari kawan sekolah . Dia bagi satu kelas .. Banyak duit kau ! hahaha

Okey , tu je yang saya dapat setakat ni . Thank you kepada semua yang sudi memberi .. :) Kalau ada lagi , saya buat part 2 laa .. 

p/s : Siapa yang dah dapat kad raya dari saya ??? Nak tengok juga gambarnya >.<



16 comments:

  1. Wahhh bestnya dapat banyak kad rayooo :D

    ReplyDelete
  2. Bestnye dapat kad raya dri bloggers ><

    ReplyDelete
  3. wahhhh banyakkkkkk :)

    ReplyDelete
  4. wah.. bnyk nye kad raya.. jeles2.. tahun ni bru dpt 1 je.. sob sob.. and cntik header blog cute..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ... takpayah jeles-2 laaa .. >.< hehe , tq :)

      Delete
  5. salam aina :)

    tu kad raya dari santaileeza.com tu dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah . Acane leh tersilap lak . Kalut time type ni ,. Tq ...

      Delete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"