11 June 2013

Ter-Like Page Dalam Facebook Tanpa Disedari

Aina Sofea | 9:46 PM | 5Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Siapa pernah jadi macam ni ? Tak pernah terhingin pun nak like page tu , tiba-2 TERLIKE . Nak check macam mana ? Ikut step ni :-

1. Pergi profile masing-masing


2. Tekan "More" dan pilih "Likes"


3. Scroll down untuk tengok page apa yang korang like . Kalau rasa tak suka , unlike balik ok ?


Kenapa jadi macam tu sebenarnya ? Sebab , bila kita nak baca blog yang ada gosip-2 tu , diorang letak button like yang kena like kalau tak , kena tunggu beribu saat tu . So , automatik kita terus like , kan ? Kita tak sedar pun apa yang kita like . Berhati-hati ya . Saya nak pi unlike page rapu-rapu yang saya ter-like tu . Assalamualaikum , babai !







5 comments:

  1. Hazanis y comel dan irene y gojes. Hihi

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tak . lebih kurang macam ni -> http://i.imgur.com/j2oSgyC.jpg?1

      Delete
  3. Tenkiuu adik :) Tuto ni mmbantu. Hehe. Mmg tak hingin nak like page dorang. Entah apa2. Tp nak tahu gossip pnya pasal. Ngeh3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam . itulahh , nak tahu gossip punya pasal . ngehngeh

      Delete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"