27 June 2013

~ Awesome Aquariums :D

Aina Sofea | 7:06 PM | 10Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Tadi , jelajah perut pakcik google . Nak cari idea untuk hias akuarium untuk subjek Kemahiran Hidup . Jelajah punya jelajah . Lain pula yang dijumpa . Nak cari yang simple-simple untuk hias kat  akuarium kecik ja . Jumpa yang SUPER DUPER AWESOME pulak ..
paling suka yang ni :3




erkkk ... -,-"


"DILARANG MASUK"


sesuai untuk diletakkan di rumah ^_^

peneman tika tidur ....

tumpang lalu , mr fish . nak cuci tangan sat ... haha

dan banyak lagi akuarium yang ohsem di dalam poket pakcik google :)










10 comments:

  1. Akak paling suka , Super Mario Aquarium . Hahaha . Semuamya ohsem ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . super mario jadi ~> super aquarium . kehkeh

      Delete
  2. pic yg 1st tu awesome~!hehe ^^

    ReplyDelete
  3. lahai comellnya....
    yg hanphone tu smart

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . yang tu , jangan tersilap masuk sudah . tak pasal-2 calling-2 sambil bertemankan ikan-ikan >.<

      Delete
  4. memang super kratif! paling suka akuarium dalma kereta tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan ? ikan pun ada kereta ! hakhak

      Delete
  5. seram plak tngok yg ke3 dri atas n ke2 dri bwah. haha xD

    #awok suka post gmbar2 kreatif tp seram. haritu bilik, kan?. haha. adushh. thumbs up (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . nak tidur dalam bilik tu ? hehe

      Delete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"