18 June 2013

Tahniah , Pemenang "Segmen : i can be a doodler !"

Aina Sofea | 8:53 PM | 8Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Akhirnya berakhir sudah musim cuti-cuti . Belajarlah pula kan . Mid-year exam's result pun dah dapat . Agak memberansangkan . Opss ! Huwaaaaa ! Memang teruk . Maybe eureka punya hal . Dear my blog , it's not your fault okay ? Huhuu

Setelah dua minggu saya lancarkan segmen saya , dapatlah 41 orang peserta . Tak mengharapkan peserta beratus-ratus pun . Okay , boleh tengok nombor bertuah korang yang join tu kat SINI yaa ;)

Saya start pengumuman dengan cabutan bertuah dulu , okay . Thanks , my friend , Aisyah & Asma sebab tolong gunting kertas-kertas ni ! *manglish!*  Attention please ! Pengumuman ... pengumuman ... siapa yang punya anak bilang akuu .. *merapu

Kertas mana yang jadi cabutan ??


eh eh ! nombor sapa tuu ??


Ini keseluruhannya :) Yang bertuah :-

  1.  Fattytissue (23)
  2. Zakie Azid (3)
  3. Afifah Hayati (18)
  4. Aina Misha (32)
  5. Diari Resipi (4)


Then , mesti tak sabo-sabo nak tahu siapa doodler hebat kite tu kan ? Siapa tu ? Siapa tu ? Boleh tengok kat SINI . Okay , kidding . Hahaha
Siapa hilang doodle ?? Doodle sapa ni ?? kehkehkeh ... Tahniah , kak Fardiyah ! Tempat ketiga dimenangi oleh akak .. Sila contact -> CikKumbang (vector [sila sertakan gambar untuk divektorkan ) & CikZara (crochet keychain)

Tempat kedua ? Siapa pula ? Haa , dia ni untung . Cabutan bertuah dapat , tempat kedua pun dapat . Nak tahu siapa ? Tengok doodle kat bawah ...

Yeah , congrats to Zakie Azid ! :D Pemenang tempat kedua kita .. Sila contact -> Cci (bookmark) & AinaSofea (button badge)

Tahniah , pemenang tempat pertama , Hafiz namanya . Tak pernah kenal dia pun sebelum ni . Tengok-2 , ada bakat rupanya dia ni . Tahniahh ! Sila contact -> Cci (bookmark) & AinaSofea (button badge & sticker)
Pemenang cabutan bertuah boleh contact saya sendiri ya ^_^ Di page saya ~> Aina_Sofea

Opss ! Terlupaaa ! Kepada peserta pertama , sila contact CikZara (crochet keychain)

8 comments:

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"