17 April 2013

April edition Giveaway by dysha sahhir

Aina Sofea | 6:04 PM | 4Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....





  • buat entry  dengan tajuk : April Edition giveaway by dysha sahhir *wajib
  • kopi pasta banner diatas
  • follow blog dysha dan blog ixbarr
  • like 
  • klik sini dan sini dan sini
  • letak blog dysha dalam bloglist
  • letak url entry di blog dysha dan di ruangan entry ini sahaja
  • tarikh 16 april 11 pm -30 april 11 pm


pemilihan pemenang:
  • orang selalu komen diblog dysha  dan aktif di fanpage dysha.

cara nak menang:
  • bertapa di blog dysha dan komen je banyak-banyak di blog ini.
  • kalau nak seribu daya :) gud luck
  • dan random

pemenang 
  • 10 orang dicari


hadiah-hadiah:

top 1

  • 1 kechain sea glass tajaan ixbarr dan 1 set sticker (5 keping)

top 2
1 set sticker ( 10 keping)
top 3
1 set sticker (8 keping)
top 4
couple button badge (new design)
top 5
1 button badge ( new design)

dan 5 orang pemenang akan melalui random
hadiah misteri..wink..winkk

p/s : giveaway ni memang best :D rajin mengomen blog ni boleh menang hadiah MELETOP siottt ! dah la entry dia best-2 belaka . memang best lah kalau mengomenn :3 (entah betul ke idak bahasa sayoo ni :p)

4 comments:

  1. good luck dear!

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"