08 June 2012

Blogskin Pertama (Dalam Proses)

Aina Sofea | 10:11 PM | 7Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??
UPDATE STATUS : Penat coding-coding blogskin .

Dear Diary ,

Sebenarnya , saya tak pernah pakai blogskin , tapi , saya suka coding . Jadi , saya cuba coding template . Oh , sudah siap template tuu .. Tapi , saya tak boleh nak kongsikan template tu sebabnya , ia tak boleh lekat pada blog korunk . Whatever , saya kongsikan link blog yang saya lekatkan dengan template yang saya coding . ~>SINI<~

Saya nak minta maaf kepada korunk semua . Sebab ? Saya dah lama tak apdet . Sekian lama ini , saya asyik duk coding template dan blogskin saya . Sorry taww .. 

Okay , saya nak tanya korunk :
  1. Homework dah siap ?
  2. Tak sabar nak ke sekolah ?
  3. Suka cuti atau sekolah ?
  4. Bersedia untuk ke sekolah ?
Ok , korunk pndai2 lah tinggalkan jawapannya di kotak komen . Bubye you all !! 

PESANAN : Saya tak cakap sorang2 . Saya nak pastikan korunk baca dan komen ..

7 comments:

  1. buat slow slow owkeyyhh
    ^.^
    jangan lupa siapkan kerja sekolah

    ReplyDelete
  2. awakk .., blog tu permission denied la :(

    ReplyDelete
  3. 1 , Takderr homework:)
    2 , Tak nak pi sekolah:(
    3 , Sangat suka CUTI:)
    4 , Tak langsung , tak pernah bersedia , hahah .

    ReplyDelete
  4. @Hajjatul Darwisyah
    Terlupa . Nanti , akk try buka lagi , kayy ?

    ReplyDelete
  5. @✉ ¥ana Fauzi ✉
    Waahh , takde homework !! Ohh , bertuahlahh . Tk nak p sekolah ?? Tak best ke ??
    No More School , HOLIDAY ! <~ yg tuu yg awk nak ?
    Hahax XD

    ReplyDelete
  6. wow ! pandainya dia buat blogskin :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"