09 June 2012

Freebies : Blogskin (Purple Girl)

Aina Sofea | 5:01 PM | 4Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Oh , seronoknya , lalala .. Kenapa ? Sebenarnya , saya fikir , tak ada yang baca entri saya selagi saya tidak promote kat Mr. Mrs. Bloggie . Tetapi , alangkah gembiranya apabila 3 comment telah menunggu aproval dari saya !! Oh , indahnya . Thanks , babehh ..

Saya dah siapkan satu blogskin . Kalau korunk nak guna , ambiklahh .. Kali ni , saya buat "Purple Girl" punya blogskin . Nanti , kalau ada masa , saya buat "Pinky Girl" pula . Insya Allah .

Kalau dah bawak lari , jangan lupa bagitaw saya dulu erk !! 

For Your Information , saya buat blogskin ini dalam masa 2 hari taww .. Jangan bazirkan freebies yang saya bagi ni .

Bila korunk dah ambik , jangan lupa edit apa yang patut . Kalau tak reti coding , korunk boleh PM me on Facebook . Saya akan tolong korunk apa yang patut , kayy ??

PESANAN : I hope you enjoy my blogskin !! ;)

4 comments:

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"