05 May 2012

Tolong Saya !!

Aina Sofea | 4:48 PM | 2Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

Penat . Sambil dikejar-kejar penculik , sempat lagi saya mengeluh ,"Arhh !! Blog belum di-apdet !!" . 

Haha !! Tak delah !! Saya tak kena culik pown !! Marah ?? Ala .. saya bergurau jerhh pown .
Tapi , saya nak mintak tolong akan kamu semua yang baca ni !! Plizz lah tolong saya . 

Tolong apa ?? Saya nak mintak kerjasama blogger-blogger sekalian untuk mencari "Free Full Version Photoshop CS5 For Mac OSX" . Dah tahu lom yang "Photoshop CS5" saya dah abis ?? I know , klau korunk boleh download trus tanpa was-was . I know korunk mmg free jer nak download photoshop . Tapi , apakan daya , saya guna MAC OSX !! Macam mana ni !?
 

Raut wajah saya boleh berubah jika korunk tolong . Jadi , bersama-sama tolong saya cari file tu !! Kalau dah jumpa , bagi link-nya . Sebagai ganjaran , saya akan edit-kan blog korunk mengikut tema yang korunk nak . Amacam ??

 

2 comments:

  1. saya ada link nye. tapi tak tahu la awak boleh guna atau tak. pape pun ce cuba. saya pkai vaio mungkin compatible untuk mac awak juga.

    http://www.4shared.com/rar/rxjHpGl_/adobe_Photoshop_CS.html

    ReplyDelete
  2. ingatkan apa tadi.. minta tolong... www.redlomo.com :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"