17 May 2012

My Birthday 2012

Aina Sofea | 5:00 PM | 3Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??


Dear Diary , 

Today is my day birthday . Hurmm . Hari ni , saya nak selitkan satu perkara . 
"Post Aina Sofea ni jarang letak gambar-lah ! Yang tu yang kitorang boring tu"
Hah ! Sape tuu ?? Saya pun tidak tahu , Allahualam . Jadi , hari ni saya nak full-kan entry ni dengan gambar . Kalau saya letak tulisan berderet pun , sape nak baca ? Tul tak ??












Nyumm .. Nampak cedap takk ? 
"Erk , beli kat mana kek tu ??"

Secret Recipe ? No !! This cake is made of my mum , okay ? Bukan nak bangga diri or ape2 ..  Gudbye !!










3 comments:

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"