15 April 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

Aina Sofea | 12:15 PM | 14Comments |
Assalamualaikum !
Apo Khabor ??

Dear Diary ,

Pada mulanya , saya nak ucapkan beribu terima kasih kepada orang-orang yang mengomen entri
Dah baca tajuk entri ? Yup , saya join segmen yang Ben Ashaari bwt . Nak Join ?? Klik pada gambar dibawah !!
Okay , tak nak bwg masa !!

5 Blog Pilihan Saya :
  1. Lyssa Faizureen - www.lyssasecret.com
  2. Nabila Medan - http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  3. Cik Meera Gadis April - http://cikmeeragadisapril.blogspot.com/
  4. Misz Ninie - http://mizzsninie.blogspot.com/
  5. Cik Fie Punya Belog - http://mynameishafizah.blogspot.com/
Okay ! Assalamualaikum ...

14 comments:

  1. hai awak...
    miss z dtg dari segmen BA...
    dtg nak cek blog pilihan awak hehehe...

    jom dtg blog miss z

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Haii follow sini :)

    BW dari blog abg ben :D

    ReplyDelete
  3. http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

    singgah sini ^^v nah gula gula --O

    ReplyDelete
  4. dtg dr segmen yg sama =)


    http://eiqavandetta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wlpn tak join, Zam tmpg lalu bw kat sini~ :)

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama.. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html :)

    ReplyDelete
  7. Hai. Thanks for the sharing. Btw, jemput singgah ke belog Mieya :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

    ReplyDelete
  8. wish me to b on d list soon^^
    Nice to know U^^
    Harap dapat beri tunjuk ajar untuk budak baru mcm ary^^

    *Sejujurnya,itu COPY PASTE^^
    Terlampau banyak kali nak kena taip*

    ReplyDelete
  9. Semua yang terbaik.. Pandai awak pilih eh ;)  [info]

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan! deno datang dari blog abgben dan folow sini! yeah!!!

    jom ke blog deno, nak tak? (^_^)

    ReplyDelete
  11. Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"