26 February 2013

Hadiah , hadiahhh !

Aina Sofea | 6:30 PM | 25Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Brenngggg ... brengggg ..
Lebih kurang camtuh lah bunyi bila motor posmen sampai depan rumah . Saya buat tak tahu je . Bukan barang aku pun :P
Mama ! Posmen ! 
Camtuh kut abang saya panggil mama saya . Entah . Lantaklah macam mana pun dia panggil . Mama pun keluar pi sign segala dan ambik barang . Dalam pikiran aku ,
Alangkah indahnya kalau itu adalah baju yang aku menang giveaway tu ... 
Hihii ... Eh , cantiknya plastik ! Cantik plastik yang digunakan untuk bungkus barang tu . Biasanya , kalau barang untuk mama saya tak de lah dibungkus secantik tuhh :P
Ishh . Posmen dah nak pergi dah . Tuan dia buat tak tahuu je

EHH ???!! Tuan ?? Rupa-rupanya , indahnyaaaa !! Itulah baju hadiah giveaway yang saya menang ! Hendak ditahan senyum . Tapi , tak mampu ! Tersenyum jugak ..
Tarikk .... tarikkk .. Saya tarik punya tarik plastik oren yang cantik tu untuk buka . Adik saya pun menyibuk pi nak buka sekali . Tahulah oren tu warna kegemaran dia ! :/
Tarik jelah macam manapun . Sesungguhnya , saya tak mampu ! Mama yang baik hati tu pun ambik tolong bukakan ... Happy niiii ! Wah , wah ! Cantiknya baju peplum warna putih tu !

*gambar tak berapa clear*

Uishh ... Ada peluru-peluru baju kakak ni ..
Manik-manik emas kat neck tu dikatakan peluru pula oleh mama . Itu okay lagi , meh nak kasitau apa pulak yang dikatakan oleh adik saya !
Macam cekelat
Ah , ni mesti sebab nak cakap macam cekelat 'Kisses' ni .. Hahahaha . Gelaklahh ! Ini masanya untuk gelakk xD

Kalau korang nak tengok macam mana 'model' menggayakan baju ni , korang boleh tengok kat bawah . Comel je kan ??

Sorry ! Gambarnya ada warna hitamm je :3 Entah mana hilangnya gambar warna putih . Kalau korang terpikat dengan design baju comel molek ni , boleh ke (promote :p) :-


Apapun , hepi gila lah bila dapat baju ni . Dapat jugaklah merasa pakai baju peplum (pesyen terkini) ni .. :D

p/s : hepi birthday dear mom :) *25 Feb*

25 comments:

  1. tahniah... ^^ jemput join segmen kami kalau ada masa.. ^^
    http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html

    ReplyDelete
  2. congrate ! congrate ! congrate ! haha :)

    ReplyDelete
  3. wahhh. cantik !! congrate :D

    ReplyDelete
  4. bertuahnya Aina menang . cantik baju tu :)

    ReplyDelete
  5. cantiknyaaaaa! :D tahniah

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt peplum !! niera pun teringin tapi org gemuk mana sesuai :( sob2

    ReplyDelete
  7. hihii .. siapa kata akak aisyah humaira' tak boleh ? baju peplum ni mmg sesuai untuk pelbagai saiz . cuba lar duluu :)

    ReplyDelete
  8. fuyooo! mai dkat sy la nk pkai. hehe. btw, tahniah! happy birthday dkat mak awak n adik awak. may Allah bless them always :)

    ReplyDelete
  9. haha , tak bolelah , Ainin Suffiah ! :p tq tq tq :)) *terlebih 1 tq lakk*

    ReplyDelete
  10. wahhh bestnya dpt hadiah tahniahhhh

    ReplyDelete
  11. wah! tahniah..dapat baju lagi tu..best ^^

    ReplyDelete
  12. haha. dak aih. tak mrajuk pon xP

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"