25 January 2013

Blog-blog Pilihan Aina Sofea :3

Aina Sofea | 6:41 PM | 20Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Hari ni , ada masa terluang nih , dapat pakai lappy . Nak design blog , takdak PS la pulak doh . Jadi , saya cuma nak 'sapu' habuk-2 kat blog nihh . Aihhh , shuh ! shuhh ! *halau habuk*

Saya nak review beberapa blog yang menjadi pilihan saya ... Bertuahlah kepada sesiapa yang tersenarai ! :3

  • BLOGGER PAKAR TUTORIAL
- Nih siapa tak tahu , mestilahh AKAK COMEL NI !! :D
  a) Blogger kesayangan ramai :)
  b) FACEBOOK FANPAGE BLOG INSTAGRAM



  • BLOGGER PAKAR TOP REFFERAL
- Siapa tuh ? Siapa tuh ?? Nak tahu ?? Ni dia >>>>> AKAK HEBAT :D
  a) Blogger yang makin melonjak-lonjak sekarang nih . Pemes !
  b) Dah ramai yang review dia . Termasuklah saya ^_^
  c) Memang banyak kali dia menang top refferal (y) 


  • BLOGGER BAIK PUNYAA
- Eh , eh ... Bukan ke semua blogger baik ? Kan kan kan ? Tapi , yang ni baik punyaa arh !   
   BLOGGER BAIK :D
  a) Kenapa saya cakap dia baik ?? Ha ha ?? Sebabnya , dia memang RAJIN review blog orang .
      Pageviews blog saya pun menaik disebabkannya . Hebat tak ??? TEKAN SINI


  • BLOGGER YANG ADA BLOG COMEL
- Siapa pulak dohh ? Sekarang ni , dah ramai yang ada blog comel , termasuklah awakkk yang sedang
  baca nihh kan ? Hehe . Tapi , yang ini super comel punya ! AKAK NI LARR

a) Akak nih memang terror design blog . Tapi ! Buat masa nihh , dia tutup tempahan edit blog . So ,
    kalau dah buka tuh , order lah ek !
b) FACEBOOK FANPAGE I FANPAGE II BLOG

Haihhh , penat gak review blog-2 orang nih . Oklah , takat tuh je ok ? Harapnya , habuk-habuk kat blog nih dah abis . Eh eh , ada siket lagi la pulak ! Erm , boleh tolong sapu tak ? Tolong sapu dengan meng-like fanpage-fanpage ni ! ^_^

20 comments:

  1. saya pakar top referral ? haha . thanx review blog akak . :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya blog.. done follow kamu.. follow back ok..
    http://iellakylla.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. @hazwan hairy

    Mestii :D Eh , lupa lak nak senaraikan blog abng hairy ... Sorry ! :/

    ReplyDelete
  4. @◕ D Y S H A S A H H I R ◕

    Mestii !! Hihi . Sbnrnya , yg nih tk cukop lagi . Tk sempat nk masukkan "Pakar Doodle" . Hehehe . Faham-2 je lah sape tuh :3

    ReplyDelete
  5. tq review .. wa wa puji melonjak2 haha

    ReplyDelete
  6. seronoknye dorg kena review :3

    ReplyDelete
  7. haha . semuanya pakar2x and femes sekalian . best kan blog di review . :/

    ReplyDelete
  8. @Hazirah_Hazril

    Dah nama pun blog pilihan , mestilah pakar xP . Mmg sonok kn klau direview :3

    ReplyDelete
  9. Acece..blog adik pun apa kurangnya..hebat gitu..hehe..^^

    ReplyDelete
  10. @fiqah hamed

    Hehe . Takdelahh :3 *kembang kempis hidung*

    ReplyDelete
  11. Aah ... sebut je lar nama diorang , rmai org kenal :p ,aisyah humaira'

    ReplyDelete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"