04 July 2013

ButtonBadges & Stickers

Aina Sofea | 7:37 PM | 20Comments |
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

Bismillahirrahmanirrahim ....


Untuk buat segmen "i can be a doodler" , saya buat stiker dan juga button badge . Buat pemenang , tak lama lagi sampailah kot hadiah tu k ? don't worry :)

Nak tengok tak gambar button badge dan stiker yang saya buat ? Takpayah scroll down , korang dah nampak gambar yang saya letak kat bawah ni :D

teddy bear sticker :3

*klik untuk tumbesaran*

Button badge "DOODLE IS AWESOME" tu untuk pemenang segmen . Hanya ada 3 pcs je dalam dunia ni ! Hahaha .. Yang gambar doodle besaq gedabak dengan "Islam is PERFECT" tu , untuk dijual . RM3 per pcs . Ada 12 pcs kesemuanya (untuk dijual) . Sekarang , dah tinggal 6 pcs je . Geng sekolah dah beli awal-awal lagi ! hukhuk . Yang hijoo tu pula , button badge rasmi blog :) Ada 5 pcs .

Ini saya punya ! >.<

Akhir sekali , saya ada soalan uji minda . Haha , senang punya soalan . Ini soalannya :
Berapa pcs button badge kesemuanya yang saya beli ?


20 comments:

  1. comel gila . untung la dapat buat button badge sendiri :)

    ReplyDelete
  2. Awk , saya nak islam is perfect ;) nak bayar camna?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pm saya kat facebook : http://www.facebook.com/sofeaina

      Delete
  3. Awk , saya nak islam is perfect tu , tapi camna nak bayar? :)

    ReplyDelete
  4. omey2. hee. smuanya 20. kan? hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup . pandai akak . hokhok . tenkiuuu :*

      Delete
  5. comelnyaaa semua badge ni ! takde rasa nak bukak bisnes jual badge ke ?? >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . rasa juga .. insyaAllah kalau ada duit lebih :)

      Delete
  6. Mana awk belajar buat button badge tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. try je :) tak perlu belajar dari orang .

      Delete
  7. adik design sendiri kan button tu tp tempah buat button tu kat mana eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup , design sendiri . tempah kat NJ Button badge kraf

      Delete

Tinggalkan komen , jom ?? LIKE SINI dan FOLLOW SITU lah juga yaa ?? ^_^



"Budi Bahasa Budaya Kita"